Kontakt


Danske plakater med havens fugle

Som du kan se nedenfor, kan du vælge mellem tre forskellige plakater. De naturtro og levende fugleillustrationer gør plakaterne til en nydelse. De er tegnede specielt til danske forhold, og fuglenes særlige kendetegn er synlige. For de arter hvor der er størst forskel på kønnene er begge fugle tegnet.

 

Havens Fugle

Stor fugleplakat med 44 illustrationer af de fugle du kan se i din have. Hver illustration har fuglens navn ved siden af, så du både kan lære fuglenes navn og udseende at kende.

Plakaten måler 59,4 x 84 cm (A1)

Køb den for 164 kroner inklusive forsendelse

 

Du kan købe begge nedenstående plakater, så har du to flotte plakater med de fugle du kan se i din have året rundt. Der er 44 forskellige illustrationer på de to plakater. Da nogle af havens fugle er her året rundt, kan de ses på begge plakater.

Havens Fugle - forår og sommer

En dekorativ plakat med 29 illustrationer af fugle du kan se i din have om foråret og sommeren. Plakaten er mindre end den store fugleplakat, derfor kan du nemt finde plads til den.

Plakaten måler 42 x 59,4 cm (A2)

Havens Fugle - efterår og vinter

32 naturtro illustrationer af fugle du kan se i din have om efteråret og vinteren. Sammen med sommer plakaten kan du lære, hvilke fugle der er her hele året, og hvilke der er vinter- eller sommergæster.

Plakaten måler 42 x 59,4 cm (A2)

Køb sættet for 164 inklusive forsendelse